Sunteți aici: » Știri » Rectificare de buget la închiderea anului

Rectificare de buget la închiderea anului

Joi, 13 decembrie 2012

Consilierii judeţeni s-au întrunit astăzi pentru ultima şedinţa ordinară din acest an. Plenul a aprobat, printre altele, rectificarea bugetului instituţiilor judeţene de interes public.

Consilierii judeţeni s-au întrunit astăzi pentru ultima şedinţa ordinară din acest an. Plenul a aprobat, printre altele, rectificarea bugetului instituţiilor judeţene de interes public.

Potrivit acestei hotărâri, pentru Fundația Creștină Diakónia s-a alocat suma de 10.000 lei. Sprijinul material a fost solicitat de către organizaţia cu activitate umanitară încă de la începutul anului. Această sumă este destinată programului de servicii de îngrijire și supraveghere adecvat potențialului de dezvoltare și particularităților copiilor până la vârsta de 4 ani, precum și înființării unui centru de zi pentru copii cu probleme sociale. De asemenea, s-a majorat bugetul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Covasna cu suma de 6.000 lei, sumă destinată pentru terminarea reparațiilor curente legate de amenajarea Dispeceratului Integrat Serviciul de Ambulanță Județean al Inspectoratul pentru Situații de Urgență a Județului Covasna. Sumele menţionate vor fi suportate din fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean Covasna.

În cadrul ultimei şedinţe de consiliu a fost aprobată Organigrama și Statul de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf” Sf. Gheorghe. Pe baza acestei hotărâri, secția de terapie intensivă neonatală îşi va putea începe activitatea în curând. Cu aceeaşi ocazie a fost aprobat şi proiectul de hotărâri privind stabilirea traseelor şi a programului de transport public de persoane prin servicii regulate în trafic judeţean. Acest program are o valabilitate de şase ani, fiecare licenţă de transport fiind atribuită operatorilor de transport prin concurs.

Noutăți