Sunteți aici: » Activitate CJ » Transparența decizională » ANUNȚURI conform Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică » Proiect de hotărâre pentru aprobarea regulamentului privind condițiile, criteriile și procedura de finanțare a programelor sportive, în baza prevederilor Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare

Proiect de hotărâre pentru aprobarea regulamentului privind condițiile, criteriile și procedura de finanțare a programelor sportive, în baza prevederilor Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare

Vineri, 29 septembrie 2017

 

CONSILIUL JUDEŢEAN COVASNA

cu sediul în Sf. Gheorghe, Piaţa Libertăţii nr. 4

în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică,

 

aduce la cunoştinţă publică

Iniţiativa domnului Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna pentru aprobarea regulamentului privind condițiile, criteriile și procedura de finanțare a programelor sportive, în baza prevederilor Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare.

 

Textul complet al Proiectului de hotărâre este afişat la sediul Consiliului Judeţean Covasna respectiv poate fi consultat pe pagina web www.cjcv.ro sau www.kvmt.ro, începând cu data de 29 septembrie 2017.

 

Cei interesaţi pot trimite/depune, în scris, propuneri, sugestii, opinii la proiectul de hotărâre pentru aprobarea regulamentului privind condițiile, criteriile și procedura de finanțare a programelor sportive, în baza prevederilor Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare, până la data de 11 octombrie 2017, la adresa/sediul Consiliului Judeţean Covasna.

 

TAMÁS Sándor

Preşedinte

 

Textul complet al Proiectului de hotărâre.

Anexe:

Anexa  REGULAMENT finantare sport L 69 modificat

Anexa nr. 1 la Regulament -  Cerere de finantare

Anexe nr 1_1 BVC

Anexe nr 1_2, 1_3, 1_4, 1_5

Anexa nr. 2 la Regulament - Norme financiare

Anexa nr. 3 la Regulament - Contract cadru de  finantare

Noutăți