Sunteți aici: » Inf. de interes public » Informații de interes public » Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţele Consiliului Judeţean Covasna din anul 2013

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţele Consiliului Judeţean Covasna din anul 2013

Joi, 14 februarie 2013

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 31 ianuarie 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 28 februarie 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 16 mai 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 11 iulie 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 26 septembrie 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 31 octombrie 2013.

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 14 noiembrie 2013.

Referendum la nivelul județului Covasna, în vederea consultării cetățenilor cu domiciliul stabil în localitățile din județul Covasna, în legătură cu oportunitatea înființării unei regiuni de dezvoltare formată din județele Harghita, Covasna și Mureș, cu centrul regiunii în municipiul Târgu Mureș

Hotărârile/materialele de interes general, adoptate/redactate în şedinţa ordinară al Consiliului Judeţean Covasna din data de 23 decembrie 2013.

Noutăți