Sunteți aici: » Știri » Dialog cu oamenii

Dialog cu oamenii

Luni, 7 mai 2012

Luni, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, aflat în compania primarului Fodor Imre, a vizitat localităţile aparţinătoare comunei Ilieni.

Luni, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, aflat în compania primarului Fodor Imre, a vizitat localităţile aparţinătoare comunei Ilieni.

La Sîncrai, gospodarii din localitate s-au adunat în curtea lui Kiss Ernő pentru a discuta cu primarul comunei şi preşedintele consiliului judeţean despre problemele comunei. Potrivit opiniei unanime a celor peste douăzeci de localnici prezenţi, cea mai importantă problemă a satului este construirea cât mai urgentă a reţelei de apă potabilă.

La Doboli de Jos, oaspeţii şi localnicii au fost întâmpinaţi cu cozonac „kürtős” de către doamna consilier Csergő Mária. Sătenii s-a adresat reprezentanţilor autorităţii publice locale şi judeţene cu numeroase întrebări şi observaţii. Subiectele de prim plan ale discuţiilor au fost, pe lângă problemele politice actuale, cele referitoare la dezvoltarea localităţii, dintre care cel mai des menţionat aspect a fost reconstruirea căminului cultural şi reabilitarea drumului judeţean ce străbate localitatea.

La Ilieni oaspeţii au fost conduşi într-un tur al fermei Fundaţiei LAM, de către tânărul inginer Orbán Miklós, consilier, şi Putirák Miklós, şeful fermei, care au prezentat musafirilor şi activităţile ce se desfăşoară în cadrul fermei. În continuare, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna a vizitat fabrica de prelucrarea laptelui Meotis.

Cu ocazia vizitei, Tamás Sándor a declarat: „În ultimii patru ani, am vizitat peste o sută douăzeci de localităţi ai judeţului, cu scopul de a soluţiona problemele locale, deoarece întâlnirea directă cu oamenii este cea mai importantă formă de comunicare pentru un conducător al administraţiei publice.”
 

Noutăți