Sunteți aici: » Proiecte » Proiecte C.J. » Arhiva proiecte » Concurs de finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor cu destinație de cabinete medicale din mediul rural, respectiv a spitalelor din mediul urban

Concurs de finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor cu destinație de cabinete medicale din mediul rural, respectiv a spitalelor din mediul urban

Joi, 20 februarie 2020

CONSILIUL JUDEŢEAN COVASNA anunţă concurs de finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor cu destinație de cabinete medicale din mediul rural, respectiv a spitalelor din mediul urban.

 

CONSILIUL JUDEŢEAN COVASNA

anunţă concurs de finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor cu destinație de cabinete medicale din mediul rural, respectiv a spitalelor din mediul urban

 

 

Beneficiarii proiectului: Unităţile administrativ teritoriale din judeţul Covasna, inclusiv satele aparţinătoare municipiilor şi oraşelor.

 

Se acordă finanţare nerambursabilă pentru: reabilitarea și modernizarea imobilelor cu destinație de cabinete medicale din mediul rural, precum și dotarea acestora cu aparate și dispozitive medicale necesare desfășurării activității medicale.

 

Durata programului: 2017–2020.

 

Finanţare acordată:

  • maxim 25.000 lei/proiect pentru cabinete
  • maxim 25.000lei/proiect pentru spitale

 

Aport propriu: cel puţin 50% din valoarea proiectului.

 

Locul de depunere: Proiectele se depun la registratura Consiliului Judeţean Covasna.

 

Evaluare: în ordinea depunerii, până la epuizarea sumei totale alocate pentru anul respectiv.

 

La elaborarea documentaţiilor şi la derularea finanţării se vor avea în vedere prevederile Hotărârilor Consiliului Județean Covasna nr. 230/2016 și 35/2020 .

 

Documentaţia (Formular de solicitare, Ghidul solicitantului, Hotărârile nr. 230/2016 și 35/2020) poate fi descărcată de pe site-ul: www.kvmt.ro din meniul „Proiecte CJ”.

 

TAMÁS Sándor

Preşedinte

 

Documentaţie:

Formular de solicitare

Hotărârea nr. 230/2016

Hotărârea nr. 35/2020

Anexa nr. 1 la Hotărârea nr. 35/2020 – Ghidul solicitantului

Anexa nr. 2 la Hotărârea nr. 35/2020 – Acord de asociere

Formular de decontare

Declaraţie pe propria răspundere

Noutăți