Sunteți aici: » Știri » Apel de participare - Strategii de marketing și comunicare în domeniul meşteşugurilor tradiţionale

Apel de participare - Strategii de marketing și comunicare în domeniul meşteşugurilor tradiţionale

Joi, 25 martie 2021

Consiliul Județean Covasna și Centrul de Cultură al Judeţului Covasna organizează un Curs destinat sprijinirii meşterilor tradiţionali. Cursul face parte din Programul Meşteşuguri Tradiţionale din Secuime – revitalizare prin digitizare şi promovare, un program finanţat de statele Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.

 

Cursul este conceput a se desfăşura timp de două zile, în 23 şi 24 aprilie 2021, şi este structurat pe două workshop-uri.

Scopul Cursului Strategii de marketing și comunicare în domeniul meşteşugurilor tradiţionale: sprijinirea meşterilor tradiţionali în efortul de a-şi promova şi vinde produsele, prin însuşirea unor cunoştinţe de bază care să le faciliteze conectarea la sistemul de comunicare al lumii de azi şi accesul la diverse surse de finanţare.

 

Structura Cursului:

Workshop1 : Cunoştinţe de management de proiect, cum se scrie / redactează un proiect de finanţare (susţinut de Develo Group Consulting din Miercurea Ciuc)

  • termenii de bază ce definesc un proiect; îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate; documentarea şi colectarea datelor necesare în vederea completării aplicaţiei / cererii de finanţare,
  • completarea aplicaţiei / redactarea cererii de finanţare; tipuri de formulare de cereri de finanţare; redactarea corespondenşei în relaţie cu finanţatorul.

Workshop2 : Marketing și comunicare (consultant în comunicare Balázs Gábor)

  • prezentarea conceptelor de bază de marketing și comunicare: vânzări, publicitate, PR, social media, imagine, branding, 
  • strategii de vânzare, marketing, campanii de publicitate online și offline, relații publice, comunicare în momente de criză.

Strategii de marketing și comunicare în domeniul meşteşugurilor tradiţionale este un Curs de pregătire la care pot participa doar meşteri tradiţionali şi persoane care lucrează în domeniul meseriilor tradiţionale.

Participarea este GRATUITĂ.

Data limită de înscriere la curs este 11 aprilie 2021, pe adresa presskmmk@gmail.com sau la tel. 0757.34.63.84. Numărul de locuri este limitat!

 

Mai multe informații pe pagina web a Centrului de Cultură al Judeţului Covasna.

Noutăți