Sunteți aici: » Știri » Aleea deliciilor dulci, la Festivalul kurtoskalacs-ului

Aleea deliciilor dulci, la Festivalul kurtoskalacs-ului

Vineri, 15 septembrie 2017

La manifestarea „Kürtőskalács – Festivalul Deliciilor Dulci” Camera de Comerţ şi Industrie Covasna va organiza o prezentare a firmelor producătoare de ciocolată şi dulciuri din Ţinutul Secuiesc

La manifestarea „Kürtőskalács – Festivalul Deliciilor Dulci” Camera de Comerţ şi Industrie Covasna va organiza o prezentare a firmelor producătoare de ciocolată şi dulciuri din Ţinutul Secuiesc.

„Ca parte a Festivalului cozonacului secuiesc, vom amenaja o Alee a deliciilor dulci, unde firmele producătoare de ciocolată şi dulciuri din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş îşi vor putea oferi produsele. Sunt mândru să spun că avem ce arăta, deoarece piaţa din regiune oferă o gamă largă de produse, de la produse de fabrică, până la produse artizanale. În Ţinutul Secuiesc se fabrică atât dulciuri tradiţionale, cât şi moderne, dulciuri fantezie de bună calitate. Sper că Aleea deliciilor dulci va fi un loc atractiv nu doar pentru copii, dar şi pentru adulţi” – a afirmat Edler András, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, subliniind faptul că se aşteaptă înscrierea producătorilor interesaţi pentru participare.

Firmele producătoare de ciocolată şi dulciuri se pot înscrie pentru participare până la data de 25 septembrie, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna (Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 17). Persoană de contact: Incze Eszter, nr. telefon: +40-755 085 842.

Noutăți